Kundecase: Kongsberg Digital
- ny app for SiteCom Go

SiteCom GO

SiteCom GO er en mobilapp som lar brukere få tilgang til sanntids bore- og brønninformasjon når som helst og hvor som helst.
SiteCom økosystem er den industrielle arbeidsflaten for brønnoperasjoner og tilbyr sanntidsdataaggregering og visualiseringsløsning for alle faser av brønnkonstruksjon og drift. Den er designet for å tillate distribuerte team å ta bore- og brønnoperative beslutninger basert på den mest oppdaterte informasjonen og brosiloer mellom ulike leverandører. Systemet viser sanntidsdata og historiske data og lar brukere administrere dataene sine eksternt.

Komplett liste over brønner

Den nye appen gir brukerne disse dataene til fingerspissene når som helst de trenger. Den utnytter kraften til SiteCom Global Mnemonics for automatisk å integrere og vise data fra alle leverandører og nyeste informasjon kan vises for umiddelbar oversikt over gjeldende situasjon. Brukere har enkel tilgang til en komplett liste over brønner og kan motta aktive varsler om nye utbygginger i brønnene.

Heatwave bidro med:
* Fasilitering av workshops
* Userstory mapping
* Prototyping
* UX design
Roller: Lead UX designer + 2 senior UX/UI designere * UI design
* Figma

Å arbeide sammen med det interne og dyktige produktteamet i Kongsberg Digital var spennende og utfordrende. Effektivisering, forenkling og visualisering av brønnoperasjoner var viktig i design av den nye appen. Fredrik Kristiansen, Lead UX designer

Bore og brønninformasjon enkelt tilgjengelig i appen

Brukervennlig og enkel oversikt over alle tilgjengelige brønner